IKKUNAT

Yksi erikoisosaamisistamme on laadukkaiden VARI®-perinneikkunoiden tuotanto vaativiin historiallisesti arvokkaisiin rakennuksiin ja perinteistä rakennustyyliä noudattaviin kohteisiin. Valmistamme myös nykyaikaisia puu- ja puu-alumiini-ikkunoita sekä täysalumiinisia tuotteita Schüco-järjestelmistä.

OVET

Näyttävä, kestävä ja helppohoitoinen alumiini soveltuu moniin eri kohteisiin ovista aina vaativiin alumiini-lasijulkisivuihin. Meiltä löydät kattavan valikoiman moderneja, tyylikkäitä Schücon alumiiniovia sekä kotimaisia perinteisiä puusta valmistettuja korkealaatuisia Eduxin ulko-ovia.

LASITERASSIT JA -KAITEET

Lasiterassi tuo mukavuutta ja viihtyisyyttä asumiseen. Vision-lasiterassi on kotimainen, laadukas ja kestävä ratkaisu vaativiin olosuhteisiin. Lämmin Schüco-talviterassi sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Meiltä löydät myös tyylikkäät lasikaiteet, kun etsit näyttävää kokonaisuutta.

logo_sininen

Asiantuntevaa palvelua ja tyylikästä toteutusta jo vuodesta 1950.

Ikkunatehdas Lasivuorimaalla on vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito ikkunoiden, lasiterassien, lasikaiteiden ja alumiiniratkaisujen valmistajana.  Meiltä saat koko paketin tuotteen räätälöinnistä aina asennukseen ja viimeistelyyn saakka.

Takaisin ylös