Ikkunat

Rakenna, remontoi tai peruskorjaa. Monipuolisesta VARI-ikkunavalikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan ikkunamallin.

Valmistamme ikkunat tarpeittesi ja toiveidesi mukaan aina yksityiskohtia myöden. Ikkunan muoto, koko, väri, lasitus, karmisyvyys ja lisävarusteet ovat vapaasti valittavissasi. Lasituksen valinnalla vaikutat ikkunan energiatehokkuuteen, auringonsuojaominaisuuksiin, ääneneristävyyteen, paloturvallisuuteen ja murronsuojaominaisuuksiin. Ikkunat toimitetaan valmiiksi heloitettuna. Vakioheloituksen tilalle voit halutessasi valita erikoisheloituksen. Ikkunat voidaan varustaa sälekaihtimilla, raitisilmaventtileillä ja hyönteisverkoilla.

Tutustu lisävarusteisiin

 • Perinne-ikkunat

  Perinne-ikkunat

  Perinneikkuna soveltuu erinomaisesti rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää talon historiallinen ulkonäkö tinkimättä nykyaikaisen ikkunan mukanaan tuomista ominaisuuksista.
 • Puu­ikkunat

  Puu­ikkunat

  Puuikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä toiveidesi mukaan. Perinteinen puuikkuna soveltuu rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää alkuperäisen puuikkunan ulkonäkö ja tunnelma.
 • Puu­alumiini­ikkunat

  Puu­alumiini­ikkunat

  Nykyaikainen puu-alumiini-ikkuna soveltuu uudiskohteisiin ja kunnostettaviin uudehkoihin rakennuksiin, joihin halutaan puuikkunan tunnelman lisäksi helppohoitoisuutta.
 • Alumiini-ikkunat

  Alumiini-ikkunat

  Alumiini-ikkuna on laadukas ja näyttävä vaihtoehto perinteisille puu-ikkunoille. Se on hyvä valinta, kun ikkunalta haetaan säänkestävyyttä ja helppohoitoisuutta ilmeestä tinkimättä.

Takaisin ylös