Perinne-ikkunat

Perinne-ikkunat

Perinneikkunat

Perinneikkunat valmistetaan aina toiveiden mukaan mittatilaustyönä täyttämään tiukat vaatimukset niin laadun, energiavaatimusten kuin toimivuuden suhteen. Perinneikkuna soveltuu erinomaisesti rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää talon historiallinen ulkonäkö tinkimättä nykyaikaisen ikkunan mukanaan tuomista ominaisuuksista.

lasivuorimaa_ikkuna_havainnekuvat_MUSEORakennuksen arvoon ja kohteen arkkitehtuuriin soveltuvat ikkunoiden muodot, koot, värit, lasitukset sekä lisävarusteet ovat vapaasti valittavissasi. Ikkunoiden alalistoituksena on perinteinen ”ruunan huuli”. Ulkopuolen lasitus on saatavana myös kitattuna vanhan mallin mukaan. Ulkopuitteet, jakopuitteet ja ristikot sekä säälle alttiit karminosat voidaan valmistaa luonnon omasta kestopuusta, männyn sydänpuusta.

Värisävyjen mahdollisuudet ovat rajattomat ja valittavissa on myös kaksivärisyys. Puuosat maalataan haluttuun sävyyn nykyaikaisilla vesiohenteisilla maaleilla tai perinteisellä öljymaalilla. Pintakäsittelyksi voidaan valita myös lakkaus tai kuultokäsittely.

Heloitus valitaan aina kohteen mukaan ja vaihtoehdoista löytyy myös koristeellisia heloituksia.
Ikkunat voidaan varustaa sälekaihtimilla, raitisilmaventtiileillä ja hyönteisverkoilla.

Tutustu lisävarusteisiin

Takaisin ylös