Puu­alumiini­ikkunat

Puu­alumiini­ikkunat

Puu-alumiini-ikkunat

Nykyaikainen puu-alumiini-ikkuna soveltuu uudiskohteisiin ja kunnostettaviin uudehkoihin rakennuksiin, joihin halutaan puuikkunan tunnelman lisäksi helppohoitoisuutta. Ikkunan säälle alttiit osat on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta alumiinista.

Puu-alumiini-ikkunat valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Ikkunan muoto, koko, väri, lasitus sekä lisävarusteet ovat vapaasti valittavissasi.

Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat maalaus, suojakäsittely ja kuultokäsittely. Vakiovärejä ovat valkoinen ja kuultoruskea. Näiden lisäksi valittavanasi on useita värisävyjä, joista päätät luonnollisesti itse.
Ikkunat toimitetaan valmiiksi heloitettuna. Vakioheloituksen tilalle voit halutessasi valita erikoisheloituksen.
Ikkunat voidaan varustaa sälekaihtimilla, raitisilmaventtiileillä ja hyönteisverkoilla.

Tutustu lisävarusteisiin

 

MSE-AL lasivuorimaa_ikkuna_havainnekuvat_MSE_AL

Nykyaikainen puu-alumiini-ikkuna uudiskohteisiin sekä kunnostettaviin uudehkoihin rakennuksiin. Ikkunan säälle alttiit osat on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta alumiinista.

MEK-ALU

lasivuorimaa_ikkuna_havainnekuvat_MEK_AL

Säänkestävä vaihtoehto kiinteäksi ikkunaksi. Vain kahden pestävän lasipinnan tuoman helppohoitoisuuden lisäksi hoitotarvetta vähentää ulkopinnan alumiiniverhoilu. Edullinen vaihtoehto myös suuriksi lasipinnoiksi.

DK-105AL

DK-ikkuna on turvallinen ja mukava käyttää. Alumiininen ulkopuoli tekee ikkunasta helppohoitoisen.

lasivuorimaa_ikkuna_havainnekuvat_DK_105ALIkkuna toimii yhdellä painikkeella, joka on aina puitteessa kiinni. Tuuletusasennossa vain yläosa aukeaa. Ikkuna on turvallinen tuuletusasennossa, sillä ikkunasta on mahdotonta päästä silloin ulos tai sisälle. Hätätilanteessa ikkuna on avattavissa kokonaan kiintopainikkeella.

Sälekaihtimet voidaan asentaa pölyltä suojaan puitteiden välitilaan. Tämän tekee mahdolliseksi sisä- ja ulkopuitteen kytketty rakenne. DK-105AL ikkuna voidaan myös varustaa raitisilmaventtiilein, koristeristikoin ja erikoislasituksin.

Jos nämä perusmallimme eivät riitä, suunnittelemme ikkunan yksilöllisesti rakenteiden, vaatimusten ja toiveiden mukaisesti.

Meiltä saat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua aina mittauksesta asennukseen asti. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiin sopivin ratkaisu.

Takaisin ylös