Puu­ikkunat

Puu­ikkunat

Puuikkunat

Puuikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä toiveidesi mukaan. Perinteinen puuikkuna soveltuu rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää alkuperäisen puuikkunan ulkonäkö ja tunnelma.

Perinteisen puuikkunan vaihtoehtona on kiinteä ikkuna silloin, kun halutaan puuikkunaratkaisu edulliseen hintaan. Ikkuna on helppohoitoinen vain kahden pestävän lasipinnan ansiosta. Kiinteä ikkuna mahdollistaa myös suuret lasipinnat. Puuosien pintakäsittelyksi voit valita maalauksen, suojakäsittelyn tai kuultokäsittelyn. Vakiovärit ovat valkoinen ja kuultoruskea. Näiden lisäksi valittavanasi on useita värisävyjä, joista päätät luonnollisesti itse.

Ikkunat toimitetaan valmiiksi heloitettuna. Vakioheloituksen tilalle voit halutessasi valita erikoisheloituksen.
Ikkunat voidaan varustaa sälekaihtimilla, raitisilmaventtiileillä ja hyönteisverkoilla.

Tutustu lisävarusteisiin

MSE – perinteinen puuikkuna lasivuorimaa_ikkuna_havainnekuvat_MSE

Perinteinen puuikkuna soveltuu rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää alkuperäisen puuikkunan ulkonäkö ja tunnelma.

MEK – kiinteä puuikkuna

Kiinteä ikkuna soveltuu kohteisiin, joissa halutaan puuikkunaratkaisua edulliseen hintaan. Kiinteä ikkuna lasivuorimaa_ikkuna_havainnekuvat_MEKmahdollistaa myös suuret lasipinnat. Ikkuna on helppohoitoinen vain kahden pestävän lasipinnan ansiosta.
Jos nämä perusmallimme eivät riitä, suunnittelemme ikkunan yksilöllisesti rakenteiden, vaatimusten ja toiveiden mukaisesti.

Meiltä saat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua aina mittauksesta asennukseen asti. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiin sopivin ratkaisu.

Takaisin ylös