Lasikaiteet

Lasikaiteet ja parvekelasitukset

Alumiinikaiteilla ja parvekelaseilla saadaan laadukas ja näyttävä kokonaisuus uudis- ja saneerauskohteisiin. Kaidejärjestelmä soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön, myös omakotitaloihin. Kaidejärjestelmät ja parvekelasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna.

Verhousmateriaaliksi kaidejärjestelmään sopii lähes kaikki markkinoilla olevat lasit, rakennuslevyt ja alumiinilevyt.

Alumiinikaiteet

Alumiinikaiteiden värisävyn voit valita laajasta valikoimasta. Kiinnityksessä käytetään laadukkaita menetelmiä, jotka takaavat kaiteen turvallisen käytön.

Tolpattomat alumiinipalkkikaiteet

Täyslasisilla alumiinikaiteilla saadaan näyttävä kaideratkaisu, joka soveltuu useisiin eri kohteisiin mm. toimistoihin, kauppakeskuksiin sekä omakotitaloihin. Kaiteessa käytetään pääasiassa karkaistua ja laminoitua lasia, jonka paksuus valitaan kohteen mukaan.

Parvekelasitus

Parvekelasitus antaa kotiisi lisätilaa, uusia käyttömahdollisuuksia, suojaa melulta, pölyltä ja lumelta. Parvekelasit suojaavat myös rakenteita kosteudelta ja lialta, vähentäen merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä.

Parvekelasit ovat karkaistua turvalasia. Ne on helppo avata, sulkea ja pestä. Alumiiniprofiilien lisäksi myös liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Laaja valikoima profiileja mahdollistaa lasituksen kiinnityksen rakenteisiin aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Alumiiniprofiileissa käytetään pintakäsittelynä anodisointia tai jauhemaalausta, jotka takaavat sään- ja kulutuksen kestävän pinnan. Julkisivun yksilöllinen ilme saadaan laajalla RAL-värisävykartan valikoimalla  jauhemaalauksessa käytettävällä.

Kysy lisää ammattilaisiltamme

Takaisin ylös