Alumiiniovet

Alumiiniovet

Alumiiniovet ja -julkisivut

Alumiiniovien ja -julkisivurakenteiden muodot toteutetaan aina tilaajan toivomalla tavalla mittatilaustuotteina kohteeseen soveltuvina. Muotojen suunnittelu on lähes rajaton. Alumiiniovien valmistuksessa käytämme lämpökatkaistuja profiileja. Oven lasit valitaan käyttötarkoituksen mukaan.

Pintakäsittelynä käytettävä anodisointi tai jauhemaalaus antaa sään ja kulutuksen kestävän pinnan alumiiniprofiileille. Jauhemaalaus voidaan toteuttaa kaikilla RAL-värikartan sävyillä, jolloin värivalikoima on erittäin laaja.

Alumiiniovet toimitamme kokonaisuutena. Palvelupakettimme sisältää oven, lukituksen, automatiikan ja heloituksen suunnittelun, valmistuksen sekä asennustyön avaimet käteen –periaattella.

Tutustu oviin tästä

Alumiiniset liukuovet

Yhdistä sisä- ja ulkotila luontevasti toisiinsa Schücon helposti avattavilla huippuun kehitellyillä liukuovijärjestelmillä. Vaakasuunnassa liikkuvat ovet säästävät tilaa, luovat tilan tuntua ja päästävät runsaasti valoa sisään. Valitse useista vaihtoehdoistamme kohteeseesi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuva ratkaisu.

Schüco ASS 32.NI

Lämpöeristämätön rakenne tarjoaa taloudellisen ratkaisun sisätilojen liukuoviin ja kaikkialle, missä lisälämpöeristystä ei tarvita.

Lue lisää

Schüco ASS 80 FD.HI

Kevyesti ja äänettömästi kulkevista liukutaiteovista voit valita joko oikealle, vasemmalle tai molempiin suuntiin liikkuvan ratkaisun.

Lue lisää

Schüco ASS 70.HI

Laajasti avautuviin suuripintaisiin lasirakenteisiin erinomaisesti soveltuva ratkaisu, kun lopputulokselta haetaan valoisuutta ja vaikuttavaa ulkomuotoa.

Lue lisää

Takaisin ylös