Vision-lasiterassi

Vision-lasiterassi

Vision-lasiterassi on kotimainen, vaativiin olosuhteisiin suunniteltu kestävä ja laadukas lasiterassijärjestelmä ilman mittarajoituksia. Lasiterassi toimitetaan aina mittatilaustyönä, joko liukuvina tai kiinteinä. Vision-lasiterassit ovat turvallisia, sillä niissä käytetään vain karkaistuja tai laminoituja turvalaseja.

Profiilirakenne on jauhepolttomaalattua alumiinia. Vakiosävyt ovat valkoinen ja tumman ruskea, tilauksesta on valittavissa kaikki RAL-värikartan sävyt. Terasseihin asennetaan sisäpuolelle lukitussalpa (1 kpl / sarja). Avainlukon asennus on myös mahdollista.

Käyttökohteita ovat lasiterassit, viherhuoneet, lasikatot, parvekkeet, liukuovet, väliseinät ja tilanjakajat.

Takuut

Tuotetakuu 5 vuotta (ei koske lasia)
Asennustyön takuu 2 vuotta

Mitat

Suositeltava lamellikoko on alle 1500 x 2700 mm.

Lasitus-, runko- ja kattomateriaalit

Lasitukseen on valittavissa tavallinen, karkaistu tai laminoitu turvalasi sekä pinnoitetut levyt. Lasin paksuudet vaihtelevat 4-6 mm.
Runkorakenteeksi soveltuu puu-, alumiini- tai teräsrunko ja kattomateriaaliksi karkaistu tai laminoitu lasi tai kennomateriaali.

Perustus ja toimenpidelupa

Vision-lasiterassi vaatii aina routimattoman perustuksen. Kaikki perustusvaihtoehdot ovat mahdollisia, mutta helppotöisin on kairattava ORT-perustus kestopuujuoksuin.

Lasihuoneen rakentaminen vaatii yleensä toimenpideluvan. Avautuvien osien tulee olla vähintään 50 % seinien pinta-alasta, jotta lasiterassia ei lasketa rakennuspinta-alaa lisääväksi (kiinteistöverotus ym). Vaatimukset vaihtelevat kunnittain, joten tarkastathan asian oman kuntasi rakennusvalvonnasta ennen tilausta.

Mittaus ja asennus

Tilausta tehdessä ilmoita lasitettavan aukon mitta ahtaimmasta kohdasta tai tilaa meiltä mittauspalvelu. Suosittelemme mittavastuun jättämistä myyjäliikkeelle.

Vaikka Vision-lasiterassi on helppo asentaa itsekin tehtaan asennusohjeiden mukaisesti, suosittelemme asennuksen jättämistä valtuuttamamme asennusliikkeen hoidettavaksi. Silloin kokonaisvastuu työn onnistumisesta jää myyntiliikkeelle, ja sinä voit nauttia lopputuloksesta.

Lue lisää

Takaisin ylös